Ontbijtsessie: Wat als Google een woningcorporatie was

Ontbijtsessie: Wat als Google een woningcorporatie was 
over de woningcorporatie en manager van de toekomst

 

 

Onder het genot van een heerlijk ontbijt krijg je in de vroege ochtend een boost aan inspiratie en energie! Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan via info@loopbaaninitiatief.nl.

 

Het programma

Onder de bezielende leiding van Ergin Borova nemen we een kijkje bij de woningcorporatie van de toekomst. En wat dit voor medewerkers én leidinggevenden betekent; wat kun je vandaag doen om ‘future-fit’ te zijn voor morgen en overmorgen?

 

Aan bod komt onder meer:

  • De laatste stand van zaken rondom de innovatieve ontwikkelingen in de wereld.
  • Wat zijn de ontwikkelingen in de buitenwereld en op welke manier beïnvloeden deze ontwikkelingen het corporatiewerk? Wat betekent het voor onze klanten, medewerkers en organisatie?
  • Wat als Google een woningcorporatie was? We zoomen in op hoe Qlinker het gaat doen als de eerste volledig digitale woningcorporatie.
  • Welke stijl van leiderschap past bij de woningcorporatie en organisatie van de toekomst?
  • En wat de leiders en medewerkers van vandaag kunnen doen om ‘future-fit’ te zijn voor morgen en overmorgen!

 

Meer over Ergin Borova
Ergin is de oprichter van de eerste digitale woningcorporatie van Nederland; Qlinker. Ook is hij mede-eigenaar van Peddy, een eigentijdse app die (samen)werken plezierig en effectief maakt. Hij is een innovator en out-of-the-box denker. Meer over hem weten? Lees dan één van zijn blogs of check zijn LinkedIn-profiel.

 

 

Voor wie?
Voor leidinggevenden, HR en alle corporatiecollega’s die geïnteresseerd zijn in innovatieve (maatschappelijke) ontwikkelingen in de wereld. En de implicaties hiervan willen weten op de corporatiesector en haar leiders en medewerkers.

 

Praktische info

We heten jou van harte welkom op dinsdag 11 december van 8.00 tot 10.00 uur op ons kantoor in Heerenveen. De kosten bedragen € 75 per persoon.

Heb je speciale voedingswensen of allergieën? Geef het dan aan ons door, dan houden we hier rekening mee.