RebelBox: grip op je werkgeluk

 

Zeg eens eerlijk: hoe gelukkig ben jij in je werk?

Werk neemt een groot deel van ons leven in. Niet voor niets heeft ons werkleven een grote invloed op de mate waarin we ons gelukkig voelen. Dit terwijl meer dan 70% van de medewerkers niet echt of helemaal niet gelukkig is in het werk. Met  over)vermoeidheid of zelfs een burn-out als gevolg. Gelukkig is er ook een groep die écht gelukkig is in het werk: de Happy Rebels.

 

Rebelpoint gelooft dat het voor iedereen mogelijk is om gelukkig te zijn in het werk. Ons geluk wordt voor 50% bepaald door onze genen. 10% van ons geluk hangt af van omstandigheden. Voor 40% hebben wij zelf invloed op ons werkgeluk. Dus wie bepaalt (voor een groot deel) hoe gelukkig we zijn? Inderdaad: wij zelf! Maar voor deze 40% hebben we wel het lef en de kennis en tools nodig om dit te bereiken.

 

Wat maakt dat de één gelukkiger is dan de ander?

Happy Rebels (gelukkige medewerkers) focussen zich op de 40% waar ze invloed op hebben. Ze ondernemen doelgerichte acties. Maar hoe komt het dat zij zo gelukkig zijn in het werk? Wat doen ze? En in hoeverre komen de dingen die zij doen overeen met wat de positieve psychologie zegt over de factoren die van invloed zijn op werkgeluk? Oftewel: aan welke knoppen kun jij draaien om zelfstandig jouw werkgeluk te verhogen en te behouden? 

 

Gun jij het jezelf om (weer) grip te krijgen op jouw werkgeluk?

Dat geluk niet voor iedereen is weggelegd, kunnen we dus van tafel vegen. Iedereen kan een #happyrebel worden! Aangezien we geluk kunnen vergelijken met fitness en we dus langere tijd aan de slag moeten om ons werkgeluk duurzaam te verhogen, heeft Rebelpoint een traject ontwikkeld waarmee je meerdere weken achter elkaar aan de slag gaat met verschillende thema’s die van invloed zijn op jouw werkgeluk: De RebelBox. Deze methode én toolbox wordt met name ingezet in teams die behoefte hebben aan een duurzame geluksboost. Toch merken we dat er veel medewerkers zijn die zelf graag aan de slag willen met hun werkgeluk. Daarom bieden wij jou nu de kans om je aan te melden voor dit traject en samen met medewerkers van diverse organisaties aan de slag te gaan met jouw werkgeluk.

 

Herken jij je in 1 of meer van de onderstaande punten?

  • Ik haal geen plezier (meer) uit mijn werk
  • Ik ben moe en weet niet hoe ik weer meer energie kan krijgen
  • Ik heb last van de werkdruk
  • Ik twijfel of ik nog wel op mijn plek zit
  • Ik voel me onrustig in mijn werk, maar ik weet niet waar het aan ligt
  • Ik kan mij niet meer ontwikkelen in mijn werk en word niet uitgedaagd
  • Ik zou graag meer plezier willen ervaren in het team
  • Ik ben op zoek naar (nieuw) werk, maar ik weet niet waar en waarnaar ik zoeken moet
  • Ik wil 1 of meer van de bovenstaande punten op een praktische en rebelse manier aanpakken

 

Dan is de RebelBox iets voor jou! 

 

Interesse?

Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden voor de Rebelbox? Klink dan hier.