Terugblik 'Kijk op je loopbaandag' door de organisatie

 

Terugblik 2015: Voel de vibe!

 

zaal publiek.png

 

Kijk de Twitterstroom terug van de Kijkopjeloopbaandag en je voelt de energie, de vibe. De 300 deelnemers in het reguliere en parallelprogramma kregen dan ook een programma voorgeschoteld waar je wel voor uit je stoel moest komen. Samen bouwen aan een ideale onderneming, je talentkaarten leggen, zakelijk flirten, netwerken met de Netwerkman, een meeloopstage regelen en tot slot nog swingend terug in de tijd met de loopbaanjukebox.

 

Netwerkman 2015.png

swingen.png

 

Fris blijven

Waar het allemaal om draaide? Opnieuw naar jezelf kijken, jezelf ter discussie durven stellen, investeren in unieke kwaliteiten, op zoek gaan naar onvermoede talenten om zo fris te blijven, houdbaar voor de arbeidsmarkt anno nu. Zorgen, kortom, voor je loopbaan nu en straks!

 

Binnenkort meer

Binnenkort vind je op de site meer informatie over de afgelopen dag, zoals een fotoreportage en zo mogelijk handouts van de verschillende workshops. Je ontvangt ook nog een nieuwsbrief met komende georganiseerde activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Zo blijf je gemotiveerd!

 

Aan de slag

Voor nu willen we je heel hartelijk bedanken voor je deelname en hopen we dat we je hebben kunnen inspireren om met je loopbaan aan de slag te gaan.

Veel succes!

 

Namens iedereen die heeft meegewerkt en deze dag tot een succes heeft gemaakt,

Lies Pol
Yvonne Gallé