Themabijeenkomst Jong Wonen 17 maart 2016

Themabijeenkomst Jong Wonen 17 maart 2016:

De stad bekeken vanuit het perspectief van een ex-dakloze

 

Vind je het leuk om de stad eens met andere ogen te bekijken? Op donderdag 17 maart laten we ons in Groningen rondleiden door ex-dakloze Jonny.

 

Jonny is ex-dakloos en verslaafd aan heroïne. Om te begrijpen hoe hij leeft, geeft hij ons op 17 maart een rondleiding door Groningen. We gaan langs de opvang, zijn slaapplaats en buitenhuis. Zijn verhaal is rauw en komt echt binnen.

Volgens Jonny hebben de meeste mensen geen weet van zijn wereld. Als je een dakloze junk niet aankijkt, dan bestaat hij niet. Het gaat nu beter met hem. Jonny heeft een inkomen en stelen hoeft niet meer. Maar wat heeft zijn verslaving hem gekost en welke keuzevrijheid heeft hij nog? Hoe ziet je leven eruit als je dakloos bent? Vragen waar hij ons graag antwoord op wil geven tijdens de stadswandeling.

 

Wanneer: donderdag 17 maart

Ontvangst: 13:30 uur

Start Wandeling: 14:00 uur

Verzamelen bij: Newscafe, Waagplein 5, Groningen

Na afloop, rond 17:00 uur, drinken we wat bij het Newscafe. Eventuele spullen die je niet in je auto wilt laten liggen maar ook niet mee wilt sjouwen tijdens de wandeling kun je daar achterlaten. Tijdens de wandeling is er geen drink- eet- of plaspauze dus neem zelf een flesje water en eventueel iets te eten mee!

 

Belangstelling?

Voor leden is aanmelden niet nodig. Mocht je toch verhinderd zijn laat ons dit dan even weten via info@netwerkjongwonen.nl 

 

Heb je een collega die nog niet lid is maar wel een bijeenkomst bij wil wonen? Meld hem/haar hiervoor aan op onze website of stuur een mailtje naar info@netwerkjongwonen.nl.