Themabijeenkomst: werkstress en timemanagement

Reorganisaties, nieuwe systemen, een hoge regeldruk… er komt bij een woningcorporatie veel op je af als young professional. En niet alleen bij jou: ook je collega’s verzuchten regelmatig dat zij het druk hebben. Werkstress is een veelbesproken thema. Maar wat is dat eigenlijk, werkstress? Is het per se iets negatiefs? En wat speelt er zich allemaal in je lichaam af als je onder druk staat? Onze spreker van deze middag is Sandra van Dijk van Optiwork, timemanagementspecialist en professional organizer. Zij neemt ons mee in de wondere wereld van werkstress én geeft ons praktische handvatten om hiermee om te gaan. Zij maakt ons in tijdens deze bijeenkomst bewust van de dingen die wij zelf kunnen doen om meer grip te krijgen op onze werkdag. Geen complexe systemen of diepe levensvragen, nee: Sandra benadrukt dat het allemaal helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om zelf weer aan het roer te staan van je werkdag.

 

Ben jij benieuwt naar de achtergronden van werkstress? Heb je regelmatig het gevoel dat je geleefd wordt door de waan van de dag of wil je meer rendement uit je werkdag halen? Wil je tips over hoe je meer ontspannen kunt blijven werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn? Kom dan naar deze themabijeenkomst! 

 

Wat komt aan bod?

  • Werkstress: wat is dat eigenlijk?
  • De effecten van werkstress op lichaam en geest
  • Timemanagement: de basisprincipes + meedenkopdracht
  • Hoe houd je je goede voornemens wél vol?

 

Hierna gaan we de opgedane kennis en vaardigheden direct inzetten, zijn wij stressbestendig en kunnen wij zo snel mogelijk ontsnappen? We laten ons opsluiten in één van de escaperooms waar wij “hopelijk” weer uit gaan komen.  Hierna is er tijd om een drankje te doen en daarna gezellig met elkaar te eten in het nabijgelegen restaurant.

 

Waar en wanneer?

Verzamelen bij Lefier in Groningen.

Donderdag 8 december van 13.30 tot 20.00 uur.

 

Aanmelden

Graag vragen we je aan te melden zodat we een goede inschatting kunnen maken voor het reserveren van de escaperooms en het restaurant via info@netwerkjongwonen.nl.

Heb je een collega die nog niet lid is maar wel een bijeenkomst bij wil wonen? Meld hem/haar hiervoor aan door een mailtje te sturen naar info@netwerkjongwonen.nl.