Toe aan iets nieuws: waar en hoe begin ik?

bewustwordingg

 

Werk jij op mbo-niveau en is er een kans dat jouw werk in de toekomst gaat veranderen of verdwijnen? Wil jij een nieuwe weg inslaan in je loopbaan en heb je daarin al stappen gezet? Of zie je belemmeringen? En zijn die ècht niet te overwinnen of heb jij eigenlijk capaciteiten genoeg om aan iets nieuws te beginnen? 

In mei en juni 2018 organiseert Noorderlink drie bijeenkomsten die jou verder op weg helpen (zie hierboven). Iedere bijeenkomst staat in het teken van een eigen vraagstuk. Kies de bijeenkomst die het beste bij jouw situatie past of bezoek ze alle drie. Wellicht kom je tot nieuwe inzichten, kun je obstakels overwinnen en volgende stappen gaan zetten.

 

Meer informatie

Als je meer wilt weten over de bijeenkomsten, klik dan hier

 

Interesse?

Als je interesse hebt in de eerste bijeenkomst, klik dan hier om je aan te melden. Houd voor de volgende bijeenkomsten de agenda van Noorderlink of Loopbaaninitiatief in de gaten.

 

 

Informatie over bijeenkomst 1/3

Kosten: gratis voor de doelgroep: iedereen die werkt in Noord-Nederland op mbo-niveau of te maken krijgt met het verdwijnen of veranderen van werk door digitalisering.

Locatie: Het kasteel, Groningen

Datum/tijd: 08-05-2018 van 13:30 tot 17:00