Training: 360Talk - Kickstart van je presentatie

Presenteren in de breedste zin van het woord is waar we dagelijks mee te maken hebben. De beurt pakken tijdens een vergadering, je idee pitchen in een meeting of een uitgebreid verhaal vertellen aan een publiek. Hoe begin je hieraan? Hoe zorg je dat je de zenuwen de baas bent? Hoe maak je echt contact? Wat word je verhaal? Binnen deze training leer je het allemaal, en dat in maar 1 dag!

 

De training

Vier zeer ervaren sprekerscoaches van o.a. Tedx Groningen hebben hun krachten gebundeld in 360talk, een sprekerstraining waarin 4 essentiële elementen - echtheid, boodschap, verhaal en techniek - worden belicht, blootgelegd en versterkt. Tijdens de training gaan de vier coaches je helpen jouw presentatieskills te verbeteren om zo veel meer uit jezelf te halen.

 

Voor wie

Deze training is speciaal bedoeld voor mensen die het niet zo prettig vinden om voor een groep iets te vertellen, maar het wel zouden willen kunnen. Word je zenuwachtig van presenteren, pitchen of overtuigen? Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen in een veilige omgeving en echt te gaan staan voor wie je bent en wat je te vertellen hebt? Dan is de 360Talk Kickstart van je presentatie training iets voor jou!

 

Inhoud

Tijdens de trainingsdag 'Kickstart van je presentatie’ leer je een sterke presentatie neer te zetten. Je leert het doel van je presentatie precies te bepalen en hoe je dat vertaalt in een verhaal dat tot het eind blijft boeien. De training is opgebouwd rondom 4 hoofdthema’s :

  • Echtheid > Doordat jij echt op het podium durft te gaan staan kan iedereen zien dat je jezelf bent. Deze authenticiteit voelt het publiek ogenblikkelijk.
  • Boodschap > Je boodschap is de verandering die een presentatie bij je publiek teweeg gaat brengen. Het is ook de basis voor alle verdere voorbereidingen.
  • Verhaal > Als je mensen wilt overtuigen, inspireren en enthousiast maken, verpak je je boodschap in een verhaal: met een magnifieke opening, een herkenbare hoofdpersoon die iets wil bereiken en de obstakels die hij daarbij ondervindt. 
  • Techniek > Je merkt welke presentatiestijl bij je past. Je ontdekt de mogelijkheden van het podium, de juiste lichaamstaal en je ziet hoe je de interactie met het publiek kunt aangaan.

Voor een optimaal resultaat van deze training is het wenselijk om zelf een casus in te brengen. Van te voren moet je daarom alvast goed nadenken over de casus die je wilt behandelen.

 

Meld je aan

Heb je interesse in deze training|? Klik dan hier om je aan te melden voor deze training.

 

 

Kosten: Als medewerker van een Noorderlink-organisatie kun je aan deze training deelnemen voor 450 euro (excl. btw, incl. materiaal en catering). 

Locatie: Huis ter Hansouwe

Datum/tijd: 29 mei van 09.00 uur tot 17.00 uur.