In balans en in je kracht

 

Zou je zelf ook graag... méér rust willen voelen, meer los willen laten, meer vanuit jezelf reageren en vertrouwen op je eigen gevoel?

In deze inspiratieworkshop krijg je een voorproefje hoe je hier praktisch mee aan de slag kan gaan!

Als je kijkt naar mensen die lekker in hun vel zitten en het leven goed aan kunnen, dan is er sprake van een balans tussen denken en voelen. Maar omdat het denken zo wordt gestimuleerd in de maatschappij, blijft het voelen bij de meeste mensen sterk achter. Sterker nog we zijn emoties als iets ingewikkelds gaan beschouwen, waar weinig grip op te krijgen is. Het gevolg is dat veel mensen nauwelijks meer in staat zijn om hun eigen gevoelens te herkennen en erkennen.
In deze workshop geven we je inzicht hoe je emoties, die gewoon bij het leven horen, wel kunt 'managen'. Door ze eerst bewust te ervaren, kun je ze vervolgens ombuigen en sturen. En als je dat gaat beheersen, dan beloven wij je dat je veel meer rust, meer kracht en meer zelfvertrouwen gaat ervaren! Wil je op een praktische manier kennismaken met hoe je meer in balans kan komen en in je kracht kan staan, neem dan deel aan deze inspiratieworkshop! De workshop heeft een hoog ‘doe- en ervaringsgehalte’, maar daarnaast is er natuurlijk ruimte voor informatie en vragen. Ter voorbereiding op deze workshop vragen we alle deelnemers om een dierbaar voorwerp van thuis mee te nemen.
Meer informatie over het volledige programma: https://www.kleurvolcoaching.nl/