Boetseer je eigen baan zodat deze leuk en uitdagend blijft!

Startdatum cursus: 21-3-2019

 

Herken je dit; de ene keer rij je fluitend naar huis en heb je een kick gekregen van de werkdag. En de volgende dag neem je dezelde route met een ietwat sjagrijnig gevoel. Welke invloed heeft jouw werk hierop? Hoe kun je ervoor zorgen dat je (met behoud van dezelfde baan) elke dag met een kick naar huis rijdt?

 

Baanboetseren is het aantrekkelijker maken van je eigen werk zodat jij én jouw organisatie er van profiteren. Het gaat om het aanbrengen van (kleine) aanpassingen in het werk, waardoor dit beter aansluit bij je sterke eigenschappen en bij jouw behoefte.

 

Het is meer dan doen wat je leuk vindt. Je kijkt ook actief naar de balans in je werk. Welke taken geven je energie? Welke taken kosten energie? Hoe kun je die balans nog beter maken? Zodat jij:

  • effectiever in je werk staat
  • gemotiveerder bent om je werk uit te voeren
  • meer zelfsturing ervaart
  • met bevlogenheid en plezier jouw werk uitvoert!

 

Inhoud van de training 

We bieden een training van een dagdeel aan, waarbij jij zelf je baan gaat boetseren. 

Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door:

  • (deel)taken aan te passen 
  • een andere betekenis te geven aan je werk 
  • je werkomgeving en/of tijden aan te passen 

 

Tijdens de training zoomen we in op jouw persoonlijke thema's die een rol spelen in je werk en in je energiebalans. Je krijgt meer zicht op de waarden die voor jou van toepassing zijn, en we brengen jouw talent in kaart. Pas je jouw talent voldoende toe in je werk?

Je kijkt naar je eigen werksituatie en gaat hier concreet aan sleutelen. Waar zit voor jou de groei in jouw werk? Waar krijg jij meer energie van? Hoe zorg jij ervoor dat de leuke klussen jouw kant op komen? 

 

Resultaat

Aan het einde van de training heb je:

  • Inzichtelijk wat jouw waarden en talenten zijn. 
  • In kaart wat je huidige en gewenste werksituatie is. Je weet aan welke 'knoppen' je kunt draaien om (nog) meer voldoening uit je werk te halen.
  • Meer plezier in jouw werk!

 

Voor wie?
De training is bedoeld voor corporatiemedewerkers die nog meer uit hun huidige baan willen halen.  
Iedereen kan de training volgen; ook medewerkers die niet bij Loopbaaninitiatief zijn aangesloten. Werk je bij een corporatie die bij ons is aangesloten? Dan is de training kosteloos. Werk je niet bij een aangesloten corporatie? Dan betaal je € 97,50 excl. btw voor deze training.


Praktische info

De training bestaat uit 1 dagdeel en vindt plaats op donderdag 21 maart van 13.30 tot 16.30 uur. 

De locatie is afhankelijk van jou als deelnemer. De training wordt gegeven door Maaike & Margriet van Loopbaaninitiatief.  

 

Interesse?

Meld je aan via info@loopbaaninitiatief.nl!