Excursie Werk van de toekomst

Startdatum cursus: 29-8-2019

Excursie; Werk van de toekomst, ontmoet de robot.

Ook in corporatieland ontkomen we er niet aan, innovatie en nieuwe technologische ontwikkelingen. Wat staat ons allemaal te wachten, hoe gaan we er in de toekomst mee werken en wat betekent dit voor onze huidige functie? Om future-fit te blijven hebben we een gave excursie voor jullie op touw gezet waarmee je alvast een kijkje in de toekomst kunt nemen!

 

Wat gaan we doen?

We gaan een middag naar Almere en we brengen een bezoek aan het RobotClubhuis van de organisatie RobotXperience. Naast dat we op inspirerende wijze worden meegenomen in de huidige technologische ontwikkelingen, gaan we deze met al onze zintuigen ervaren in de Innovation Pop-Up.

 

Daarnaast is er ook een interactieve lezing, waarbij een keynote spreker meer gaat vertellen over de ontwikkelingen in de woningcoporatiebranche. Hij gaat nader in op:

- Wat komt er op ons af?

- Waarom gaat dit ons leven veranderen?

- Hoe gaan we hiermee om? Of: hoe kunnen we hierop voorsorteren?

 

RobotXperience

RobotXperience informeert bedrijven en consumenten over robotica en technologie door middel van websites, workshops en evenementen. RobotXperience laat mensen actief kennismaken met robots en technologie. “Technologie neemt een belangrijke plaats in ons leven in en er komt nog veel op ons af. Wij vinden het belangrijk om onze bezoekers mee te nemen in deze technologische reis door hen zelf te laten ervaren wat robots en technologie kunnen betekenen”. Ben je nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de  website van RobotXperience.

 

Innovatie Pop-Up

De innovatie pop-up bestaat uit fraai vormgegeven 'stands' die uitnodigen om met alle zintuigen technologie te ervaren. Het is een inspiratie boost als het gaat om de inzet van nieuwe technologie in de dienstverlening.

 

Je kunt kennismaken met de technologie die ons leven en ons werk gaat veranderen. Je maakt niet alleen kennis met slimme assistentes, maar je kunt ook kijken door de ogen van een robot, drummen zonder drumstel, uiteraard ontmoet je robots en je krijgt uitleg over de aanwezig technologie binnen de Innovation Pop-Up. Het is intuïtief, leuk en inspirerend!”

Programma

We worden rond de klok van 13:00 uur in Almere verwacht. Vervolgens worden we ontvangen met koffie/thee en zal de organisatie de aftrap verzorgen. Daarna gaan we verder in 2 groepen waarbij we kennismaken met zowel de Innovation Pop-up als met de keynote spreker.

 

Tenslotte sluiten we gezamenlijk af met een drankje en zullen we rond 16:30 weer richting het Noorden vertrekken.

 

Voor wie?
Voor alle corporatiecollega’s die geïnteresseerd zijn in innovatie en de technologische ontwikkelingen van de toekomst.

  

Praktische info

Opgeven kan tot 1 augustus! Er kunnen maximaal 30 personen mee naar het RobotClubhuis. 

 

Wanneer: 29 augustus 2019

Tijd: Vanaf 13:00 uur tot 16:30

 

De kosten bedragen € 75 per persoon.

 

Annuleren kan tot 2 weken vooraf. Daarna brengen we annuleringskosten a 25 euro in rekening.

 

Opgeven kan via info@loopbaaninitiatief.nl