Solliciteren anno 2019

Startdatum cursus: 25-4-2019

 

Solliciteren anno 2019, hoe pak je dat aan? Solliciteren is een vak apart en in een veranderende wereld, vraagt ook solliciteren om creativiteit en originaliteit. In deze training neemt Maaike jou mee in de wereld van Solliciteren anno nu.

 

De training is gericht op de sollicitatievaardigheden van tegenwoordig. Het is geschikt als je actief op zoek bent naar ander werk, en je daar wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken. 

 

Onderwerpen die we behandelen zijn;

- Als je nu een andere baan zou willen, hoe pak je dat aan?

- Wat zijn de verschillen ten opzichte van vijf of tien jaar geleden?

- We vertellen je meer over de verschillende manieren van solliciteren en welke sollicitatievaardigheden je toe kunt passen.

- We besteden aandacht aan jouw onderscheidende factor en we brengen jouw arbeidsmarkt in kaart.

 

Daarnaast gaan we op individueel niveau kijken waar wij je mee kunnen helpen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan ondersteuning bij het opstellen van je brief en CV? Of hoe je social media kunt inzetten?  Ook besteden we aandacht aan hoe je kunt netwerken en gaan we netwerkgesprekken regelen.  

 

De training biedt alle ruimte om de tips en tricks meteen toe te passen in de praktijk.

 

Voor wie?
De training is bedoeld voor corporatiemedewerkers die graag meer willen weten over de wereld van solliciteren. Ben je op zoek naar een andere baan en heb je handvaten nodig bij het solliciteren? Dan is de volledige training interessant voor jou!
 

Iedereen kan de training volgen; ook medewerkers die niet bij Loopbaaninitiatief zijn aangesloten. Werk je bij een corporatie die bij ons is aangesloten? Dan is de training kosteloos. Werk je niet bij een aangesloten corporatie? Dan betaal je € 95,- excl. btw voor de training.


Praktische informatie

  • 25 april van 13.30 tot 16.30 uur 

 

De locatie is Heerenveen. De training wordt gegeven door Loopbaaninitiatief.  

Interesse?

Meld je aan via info@loopbaaninitiatief.nl!