Solliciteren anno 2019

Startdatum cursus: 11-4-2019

 

Solliciteren anno 2019, hoe pak je dat aan? Solliciteren is een vak apart en in een veranderende wereld, vraagt ook solliciteren om creativiteit en originaliteit. In deze training nemen Maaike en Margriet jou mee in de wereld van Solliciteren anno nu.

 

De training is over twee dagdelen verspreid. Je kunt er voor kiezen om alleen het eerste deel te volgen, bijvoorbeeld omdat je graag meer wilt weten over de theorie rondom solliciteren anno nu. Je kunt ook beide delen volgen. Het tweede deel is vooral geschikt als je actief op zoek bent naar ander werk, en je daar wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken.

 

Deel 1: de wereld van solliciteren anno 2019

Als je nu een andere baan zou willen, hoe pak je dat aan? Wat zijn de verschillen ten opzichte van vijf of tien jaar geleden? We vertellen je meer over de verschillende manieren van solliciteren. En welke sollicitatievaardigheden je toe kunt passen.

Ook besteden we aandacht aan jouw onderscheidende factor en we brengen jouw arbeidsmarkt in kaart.

 

Deel 2: aan de slag met jouw sollicitatie 

Ben je op zoek naar een andere baan? Tijdens dit dagdeel gaan we daadwerkelijk hiermee aan de slag. Dit doen we op basis van maatwerk, zodat jij alles uit deze ochtend kunt halen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan ondersteuning bij het opstellen van je brief en CV? Of hoe je social media kunt inzetten?
Ook besteden we aandacht aan hoe je kunt netwerken en gaan we netwerkgesprekken regelen.  

 

De training biedt alle ruimte om de tips en tricks meteen toe te passen in de praktijk.

 

Voor wie?
De training is bedoeld voor corporatiemedewerkers die graag meer willen weten over de wereld van solliciteren. Ben je op zoek naar een andere baan en heb je handvaten nodig bij het solliciteren? Dan is de volledige training interessant voor jou!
 

Iedereen kan de training volgen; ook medewerkers die niet bij Loopbaaninitiatief zijn aangesloten. Werk je bij een corporatie die bij ons is aangesloten? Dan is de training kosteloos. Werk je niet bij een aangesloten corporatie? Dan betaal je € 195 ex btw voor twee dagdelen training.


Praktische info

De training bestaat uit twee dagdelen:

  • 11 april van 13.30 tot 16.30 uur (deel 1)
  • 25 april van 13.30 tot 16.30 uur (deel 2)

 

De locatie is afhankelijk van jou als deelnemer. De training wordt gegeven door Maaike & Margriet van Loopbaaninitiatief.  

Interesse?

Meld je aan via info@loopbaaninitiatief.nl!