Check jouw arbeidsmarktwaarde; geef jouw loopbaan een APK (individueel)

 

Hoe staat het eigenlijk met je loopbaan? Doe de online tool en geef je loopbaan een apk! Ontdek je talent, ontdek je kansen en ontdek je eerste stap.

 

Vraag jij je ook wel eens af: Hoe staat het eigenlijk met mijn loopbaan? Hoe kan ik mij blijven ontwikkelen? Zit ik nog lekker op mijn plek? Zou ik niet eens wat anders willen? Bij de woningcorporatie waar ik nu werk, of bij een andere corporatie, of misschien wel heel ergens anders? Iets wat past bij mijn expertise, of misschien juist wel iets op een ander vakgebied?

 

Online arbeidsmarktwaarde APK

Cao-partijen bieden jou als corporatiemedewerker nu een online tool aan waarmee je je loopbaan een apk kunt geven. De tool bestaat uit twee korte tests en een persoonlijk rapport, alleen voor jouw ogen bestemd. Het kost je niets, alleen 15 minuten van je tijd.

Door de online tool te doorlopen, krijg je in slechts een kwartier een helder beeld van je huidige arbeidsmarktkansen en toekomstperspectief.

 

Persoonlijk rapport

De arbeidsmarktwaarde APK geeft inzicht in je positie op de arbeidsmarkt. Het persoonlijke rapport dat je krijgt na het doorlopen van de tests, helpt je om na te denken over je loopbaan en kun je gebruiken om het gesprek aan te gaan over je ontwikkeling.

 

Individueel gesprek met Klaske

Heb je na het doorlopen van de arbeidsmarktwaarde APK vragen? Heb je behoefte aan ondersteuning om de volgende stap te zetten? Of wil je weten hoe je jouw kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten? Neem dan contact op met Klaske voor het inplannen van een gesprek.

 

Klik hier voor de online arbeidsmarktwaarde APK.