Speedcourse werkgeluk: hoe word ik een happy rebel?

 

 

Ongeveer 80% van de medewerkers is niet echt of helemaal niet gelukkig in het werk. Gelukkig is er ook een groep die écht gelukkig is in het werk: de happy rebels. Rebellen scoren hun werkgeluk gemiddeld met een 9. Hoe komt het dat rebellen zo gelukkig zijn in het werk? Wat doen ze? In hoeverre komen de dingen die zij doen overeen met wat de positieve psychologie zegt over de factoren die het werkgeluk verhogen?

 

Dat geluk niet voor iedereen is weggelegd, kunnen we van tafel vegen. Iedereen kan een happy rebel worden! In deze speedcourse linkt Anique haar onderzoek onder rebellen aan bevindingen uit de positieve psychologie. We zetten de eerste stap voor het verhogen van jouw werkgeluk.

 

Met het RebelWorkbook dat je meekrijgt, kun je de volgende dag direct aan de slag. De keuze is aan jou!  Nieuwsgierig geworden naar de verhalen van de happy rebels? Lees ze dan snel op de Facebookpagina van Rebelpoint of ga naar www.rebelpoint.nl.  Durf jij het aan om er op 17 oktober bij te zijn? Let's rebel!