Trainingen en workshops

Wil je meer uit jezelf halen? Wil je meer plezier en minder stress? Wil je werk doen dat bij jou past?

Wij geloven dat iedereen talent heeft. De toekomst vraagt om mensen die hun talenten willen inzetten, die flexibel zijn en denken vanuit mogelijkheden. Wij bieden trainingen aan om je hierbij te ondersteunen. Je kunt daarbij gebruikmaken van je loopbaanontwikkelingsbudget uit de cao.

Werk je bij een corporatie die lid is van Loopbaaninitiatief? Dan kun je altijd aansluiten bij onze trainingen. Werk je bij een andere organisatie? Ook dan ben je van harte welkom als er nog plekken vrij zijn.

Activiteitenkalender

In 2020 bieden we allerlei activiteiten aan. Bekijk ze op onze kalender of in de nieuwsbrief.

Activiteiten Noorderlink

Noorderlink Academy biedt verschillende trainingen en leergangen aan.

Online E-learning modules

Wil je in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt leren? Maak dan gebruik van deze online modules!

Grip op je inbox en agenda

Na deze (individuele) training on the job heb je een georganiseerde mailbox en werkplanning én een opgeruimde geest!

Workshop “Oud en uitontwikkeld? Dacht het niet!”

In verband met het corona virus hebben wij besloten dat de training Oud en uitontwikkeld? Dacht het niet! van donderdag 2 april niet door gaat. We zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de training uitstellen tot nader order. We hopen op jullie begrip.

De eerste kennismaking

In verband met het corona virus gaat de training Orientatie Volkshuisvesting van maandag 6 april niet door gaat. We zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en de training uitstellen tot nader order. We hopen op jullie begrip.

Data: 6 april 2020 / 8 oktober 2020

Oriëntatie volkshuisvesting

Je bent nieuw in de corporatiesector. Waar gaat het eigenlijk allemaal over? Deze training brengt je in een dag op de hoogte van de ins en outs van de sector, regelgeving en actuele ontwikkelingen.

Data: 7 april 2020 / 3 september 2020

LinkedIn

Oké, dat profiel heb je al wel gevuld op LinkedIn. En dan… Hoe zet je LinkedIn zo effectief mogelijk in? Kom naar onze LinkedIn-training, zodat je alles uit dit medium haalt!

Datum: 16 april 2020