Actiecoaching op maat (individueel)

Er komt veel op ons af momenteel…. De constante dreiging van het coronavirus, de verplichte snelle omwenteling naar ‘alles digitaal’, de vele rollen die meer dan eens met elkaar in conflict komen, de onzekerheid over de gevolgen op de lange termijn… En ondertussen loopt het werk gewoon door. Sterker nog: we kunnen minder afstand doen van het werk, omdat werk en privé ineens samengesmolten zijn. Het werken op afstand kan enorm confronterend zijn: je kunt niet meer om je eigen werkwijze heen. Er is geen spiegel, geen bijsturing door anderen… Je moet het allemaal zelf voor elkaar boksen. Dat valt niet altijd mee…

Vaak is de oplossing eenvoudiger dan je denkt. Je moet er alleen even opkomen! Mogelijk kun je hierin wel een steuntje in de rug gebruiken. Iemand die met jou meedenkt over hoe je jouw belangrijkste werkorganisatie of timemanagement vraagstukken kunt aanpakken. Om die reden biedt Sandra van Dijk van Optiwork ‘Actiecoaching op maat’ aan. Aan de hand van een vooraf door jou ingevuld intakeformulier gaat zij in 1,5 uur samen (online) met jou aan de slag met jouw eigen thema(‘s).

Bijvoorbeeld:

  • Grip op je mail
  • Timemanagement
  • Grip op je tijd en aandacht
  • Prioriteiten stellen
  • Omgaan met afleidingen
  • Werk- privé balans
  • Rust in het hoofd en focus

De insteek is praktisch en oplossingsgericht: samen met Sandra onderzoek je wat voor jou werkt. Samen maken jullie een actieplan voor de komende periode.

Heb je na de sessie behoefte aan meer begeleiding of nazorg? Dan bespreek je dat samen met Sandra.

Praktische informatie

Kosten: Je betaalt een bedrag van € 225,- excl BTW.

Heb jij interesse in deze online actiecoaching? Neem dan contact met ons op via info@loopbaaninitiatief.nl