Loopbaaninitiatief speelt graag in op de vraag van onze medewerkers. Steeds vaker krijgen wij de vraag of Loopbaaninitiatief ook een Excel training kan faciliteren. Doordat ook bijblijven in je eigen functie een onderdeel is van onze dienstverlening, bieden we in samenwerking met Excel Master onderstaande training aan.

Excel Master Trainingen

Microsoft Excel is het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. De ervaring leert dat vrijwel iedereen efficiënter met Data omgaat na het volgen van onze Excel trainingen. Wat het ervaringsniveau ook is, je zult versteld staan van alle mogelijkheden en voordelen die meteen in de praktijk kunnen worden toegepast.

Excel Master (gevestigd in Groningen) heeft een uniek training programma ontwikkeld waarmee iedereen in korte tijd kan leren om Data voor zich te laten werken in plaats van andersom! Efficiënter omgaan met Data is niet alleen onmisbaar voor bedrijven, ook voor werknemers worden kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot door het volgen van trainingen op het gebied van Data. Naast Excel zijn wij ook specialist in Power BI trainingen. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan gerust contact met Loopbaaninitiatief op!

Excel Level 3:  Excel voor gevorderden

In Level 3 worden Database Functies en Formules behandeld om samenvattingen uit gegevens te maken. Ook wordt veel aandacht besteed aan een duidelijke en gebruiksvriendelijke indeling van Excel rapportages. Afbakenen van gegevens en invoerbeperkingen met keuzemenu’s zijn enkele voorbeelden. Ook worden de populaire functies Draaitabellen en Draaigrafieken uitgelegd waarmee prachtige overzichten uit grote datasets gemaakt worden. Filteren, Slicers en Tijdlijnen zorgen voor nog meer gebruikersgemak en prachtige overzichten.

Naast diverse demo’s door de docent zult u  oefeningen gaan maken om de theorie goed te begrijpen..

Praktische informatie

Wanneer:            28 januari 2022

Tijdstip:               09:30 -15:00

Kosten:               De kosten bedragen 249,- p.p.

Trainer:               Bart Nonkes van Excel Master

De training vindt online plaats.

Aanmelden

Heb je interesse in deze Excel training? Meld je dan voor 25 januari! Dat kan via info@loopbaaninitiatief.nl.

Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen.