Terugblik

Op 11 januari waren we met een groot aantal corporatiebestuurders uit het Noorden van Nederland bij elkaar.

We hebben samen gekeken wat de komende jaren onze inhoudelijke opgave is en wat dit betekent voor onze medewerkers. We hebben ook onderzocht of we ook daadwerkelijk de krachten kunnen bundelen om gezamenlijk de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers te verbeteren.

We hebben gezien dat alle bestuurders de noodzaak voor aandacht voor duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers onderkennen. Daarbij ziet ook iedereen dat we daarin kunnen en moeten samenwerken.

Waarmee willen we aan de slag?

Vertel jullie verhaal aan ons

Om de bijeenkomst een aantrekkelijk programma te geven willen we graag van de directeur/bestuurder  en de HR-adviseur antwoord op de volgende vragen:

  1. Welke initiatieven heeft jouw organisatie al genomen om de instroom-ontwikkeling-doorstroom van medewerkers te verbeteren.
  2. Zijn jullie hiervoor al samenwerkingen aangegaan? Met wie en waarom?
  3. Zoeken jullie nog andere corporaties om op dit thema te gaan samenwerken?
  4. Op welke onderwerpen zoeken jullie inspiratie om de instroom-ontwikkeling-doorstroom van medewerkers te verbeteren?

Deze vragen kun je hieronder invullen op het aanmeldformulier.

Het vervolg

Op 24 mei aanstaande geven we een vervolg aan deze bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaan we elkaar inspireren en betrekken bij lopende en nieuwe initiatieven om de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers te vergroten. We willen elkaar daarmee versterken in het realiseren van de opgave door samen te werken in instroom-ontwikkeling-doorstroom van medewerkers.

Voor deze bijeenkomst vragen we jou als bestuurder jouw HR-adviseur mee te nemen. We denken namelijk dat jouw HR-adviseur een sleutelpositie heeft in dit vraagstuk. Én de HR-adviseur heeft jou als bestuurder nodig om jullie visie kracht te geven.

Praktische informatie

Voor wie: Bestuurders en HR-adviseurs van corporaties in het Noorden

Wanneer: 24 mei van 13 – 18 uur

Waar: Suikerunieterrein Groningen

Aanmelden Festival van de Toekomst