Zelfbewustzijn

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@corporatie.

Start jij op maandagochtend gapend de week? Dan is het tijd om met je energiemanagement aan de slag te gaan!

Onderzoek toont aan dat effectief energiegebruik je in staat stelt om verhoogde prestaties te leveren en beter te ontspannen. Slim omgaan met je persoonlijke energie zorgt bovendien als een ‘beschermlaag’ tegen burn-out en stress. Stress is namelijk niet verkeerd, als je het maar afwisselt met momenten van ontspanning.

Voor wie is dit webinar?
Iedereen die meer energie op een werkdag wil ervaren zodat je meer energie kunt inzetten op je werk én je privéleven.

Hoe is het webinar opgebouwd?
Tijdens dit webinar leer je hoe je energiegevers en energievreters kunt herkennen. Naast het optimaliseren van het persoonlijke energieniveau, staan we ook stil bij het verschil tussen timemanagement en energiemanagement. Wist je bijvoorbeeld dat het verstandig is om ‘denkwerk’ in de ochtend te doen? In de ochtend ben je namelijk het meest scherp en creatief.

Wat levert dit webinar op?
Je kunt je energie slimmer benutten en weet hoe je jouw eigen batterij kunt opladen. Hierdoor ben je productiever en beter bestand tegen energielekken en stress.

Praktische informatie:
  • Dit webinar is online.
  • Het webinar duurt 1,5 uur.
  • Aanmelden voor dit webinar kan via deze link.

Het webinar is gratis, maar niet vrijblijvend. Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, anders worden no-show-kosten van € 50 (incl. btw) bij je in rekening gebracht.