Managers van de Noordelijke woningcorporaties opgelet: Intervisie voor leidinggevenden

Tijdens de intervisies wordt er op een onderzoekende manier naar vraagstukken gekeken. Van persoonlijk leiderschap tot kwesties uit de praktijk enz.

Het is een moment om even uit de hectische werkweek te stappen om tijd te maken en om aandacht te hebben voor zaken die jou als leidinggevende of als mens verder kunnen helpen. En dat wordt als waardevol beschouwd.

Reacties van leidinggevenden die eerder hebben meegedaan:

Reactie Liza Meindertsma, Teamleider wijken & leefbaarheid

De intervisie heeft mij inhoudelijk in verbinding gebracht met collega-managers van andere corporaties en het was supergezellig! Dit was voor mij een zeer waardevol traject naast een leergang die ik op dat moment volgde. De intervisie werd met een waarderende blik en vanuit de positieve psychologie gegeven, dit nodigde ons als groep uit om vooral oog te hebben voor wat er goed gaat.

Het was voor mij heel nuttig om te weten waarom zaken wel lukken en wat we wel willen in plaats van andersom. Dit heb ik ook goed kunnen toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Reactie Ate Mekkes, Manager Bedrijfsvoering

Het is bijzonder plezierig om in deze veilige setting ervaringen uit te wisselen, geïnspireerd te raken en vooral naar elkaar te luisteren. We treffen elkaar niet in de zoektocht naar oplossingen, wel om uit te spreken wat er in de onderstroom plaatsvindt. Op persoonlijk vlak of binnen de context van de organisatie. Deze dagdelen geven de ruimte om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en weer even te landen.

Reactie Carolien Doornbos, Manager Bedrijfsvoering

“Ik vind het heel prettig om tijdens de intervisie bijeenkomsten te kunnen sparren over praktijksituaties en daarbij inzichten van andere deelnemers te bespreken, inzichten waar ik zelf niet altijd aan had gedacht”.

Ben jij een manager bij een van onze aangesloten corporaties? En wil jij graag met collega-managers sparren over bijvoorbeeld: Wat is in de huidige tijd de rol en taak van een leidinggevende op het gebied van duurzame inzetbaarheid of hoe maak je voldoende tijd vrij voor al je medewerkers? Meld je dan snel aan!

Data

Op 26 januari 2023 starten we met een nieuwe intervisiegroep voor managers. De intervisie begint om 9.00 en duurt tot 12.00. De sessies worden geleid door Agnes Tuin. Deze ochtenden zullen door het jaar heen nog drie keer plaatsvinden. De locatie is op de 26e bij Accolade. De overige data en locaties worden door jullie als groep zelf ingepland.

Kosten

  • Kosten per persoon voor 4 vastgelegde sessies: 595,- euro exclusief btw.
  • Annuleren is niet mogelijk. Althans, terugbetaling bij annuleren is niet mogelijk.
  • Overige 3 data stemmen jullie met elkaar af.
  • Loopbaaninitiatief faciliteert de locatie.

Aanmelden

Wil jij aansluiten of heb je vragen over bovenstaande? Laat het ons dan weten via info@loopbaaninitiatief.nl.

We hanteren een minimum van 5 deelnemers en een maximum van 7 deelnemers.

Aanmelden kan tot en met 15 december.