Jan van Halst – Van Baas naar Coach

Naast oud-profvoetballer is Jan ook een van de vaste voetbalanalisten bij Ziggo Sport én mede-eigenaar van het training en coaching bureau Van Baas naar Coach.

Het bedrijf is gespecialiseerd in leiderschaps- en teamtrainingen binnen het bedrijfsleven. Door zijn jarenlange ervaring als topvoetballer, zijn ervaring in diverse leidinggevende functies én zijn deelname aan Expeditie Robinson, geeft Jan óók presentaties over leiderschap en teamontwikkeling, communicatie en talentherkenning.

Samenwerken is aanpassen

Jan vertelt over de (onbewuste) verkeerde keuzes die hij in het verleden heeft gemaakt. Wat dreef hem deze keuzes te maken? En wat heeft hij hier uiteindelijk van geleerd? En hoe heeft hij dit bijvoorbeeld toegepast bij Expeditie Robinson?

Door middel van voorbeelden schetst Jan alledaagse situaties die ons onbewuste gedrag, dat we als leiders vertonen, duidelijk laat zien.

Je wordt geconfronteerd met verbeterpunten en door uit je comfortzone te stappen en bewuster gedrag te vertonen, leer je inzien hoe je kunt veranderen en aanpassen binnen een teamsamenwerking.

Confronterend én inspirerend…

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 2 juni 2022.
  • Waar: Damsterplein 1 Groningen (bij Corporatie Nijestee).
  • Tijdstip: Inloop vanaf 13:30. Start om 14:00 – 15:00 uur. Aftrap door Loopbaaninitiatief
  • Doelgroep: Alle medewerkers van onze aangesloten corporaties.
  • Spreker: Jan van Halst.
  • Kosten: De kosten voor deze sessie bedragen 99,- euro. Deze kosten kun je uit je persoonlijke loopbaanbudget betalen.

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Jan van Halst? Geef je dan op en vul hier het opgave formulier in.

Annuleren kan tot uiterlijk 26 mei 2022. Mocht je na deze datum een annulering doorgeven dan zijn wij helaas genoodzaakt om daar 25,- euro voor in rekening te brengen.