Jouw toekomst is nu!

Wil je meer weten over hoe je zelf invloed kan hebben op je loopbaan? Heb je interesse in verschillende soorten werk(gevers) in je eigen sector – maar ook daarbuiten? Of wil je je netwerk uitbreiden? Kom dan naar deze inspirerende bijeenkomst op 13 september in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Een middag met een kickstart naar je volgende stap. Jouw toekomst is nu is een evenement voor zowel werkgevers als werknemers uit verschillende sectoren. Het evenement is gratis!

Ontdek je mogelijkheden

De wereld om ons heen verandert en dan is het belangrijk om mee te bewegen met die veranderingen. Wat heb je daarvoor nodig? Welke competenties zijn belangrijk? Zit je nog op de juiste plek? Hoe breid je je netwerk uit? Neem regie over je loopbaan en ontdek het op ‘Jouw toekomst is nu’.

Intersectorale Mobiliteit

Een belangrijk onderdeel van het programma is het bevorderen van intersectorale mobiliteit van medewerkers bij de deelnemende organisaties. Medewerkers krijgen de mogelijkheid hun (individuele) netwerken uit te breiden, een kijkje in de keuken van andere organisaties te nemen – met als uiteindelijk doel het stimuleren van intersectorale verbindingen van werkgevers en medewerkers. Uiteraard met respect voor de waardevolle bijdrage die de medewerkers aan hun organisaties leveren.

Programma

Kik hier voor meer informatie over het programma.

Interesse?

Dit intersectorale loopbaanevent wordt door FLOW (Stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties) en A&O fonds Gemeenten (Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds Gemeenten) gefaciliteerd. Aanmelden kan via deze link.