Training LinkedIn

De meeste mensen hebben inmiddels dat account op LinkedIn wel aangemaakt. Nog lang niet iedereen is er al voldoende in thuis en weet wat je er allemaal mee kunt. En dat verandert ook steeds, want knoppen of opties die er eerst wel zaten zijn soms opeens weer verdwenen.

Ben jij geïnteresseerd wat je nu allemaal met LinkedIn kunt doen, nadat je dat account hebt aangemaakt? Hoe je het kunt inzetten, maar neem je niet de tijd om je erin te verdiepen? Kom dan naar onze LinkedIn-training, zodat je alles uit dit medium haalt!

Daarnaast is het ontmoeten en netwerken ook een bijkomend voordeel van deze training. Je zit met allemaal mede corporatie collega’s in een training.

Inhoud van de training

Tijdens de training bekijken we waar een deskundig profiel aan kan voldoen, zodat je net nog de puntjes op de i kan zetten van jouw profiel. Ook nemen we (beknopt) met je door welke 90 basisinstellingen er allemaal zijn en welke daarvan belangrijk zijn. En we zoomen in op een aantal trends en ontwikkelingen, waar jij vervolgens weer je voordeel mee kunt doen.

Ben je op zoek naar een andere baan? We laten jou zien met welke woorden je dan het beste kunt spelen, zodat jij bovenaan komt als anderen jouw deskundigheid zoeken.

Tijdens de training is er volop ruimte om al jouw vragen te stellen omtrent het gebruik van LinkedIn.

Aan het einde van de training:

  • Heb jij de puntjes op de i gezet voor jouw LinkedIn-profiel.
  • Weet je hoe je LinkedIn zo optimaal mogelijk kunt inzetten.
  • Durf je online te netwerken.
  • Heb je antwoord op al jouw vragen over het gebruik van LinkedIn.

Praktische info

Wanneer: 15 februari 2024

Tijdstip: 14:00 – 17:00 uur

Locatie: Heerenveen, bij woningcorporatie Accolade

Kosten: Gratis voor medewerkers van onze aangesloten corporaties. De training is gratis, maar niet vrijblijvend. Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, anders worden no-show-kosten van € 50 (incl. btw) bij je in rekening gebracht.

Trainers: Karin en Maaike van Loopbaaninitiatief

Aanmelden

Meld je aan