Meer regie op je werkenergie

Het valt niet te ontkennen. We leven in een turbulente tijd, met veel veranderingen. Grote maatschappelijke thema’s, waar je niet alleen als mens, maar ook als corporatiemedewerker direct of indirect mee te maken krijgt. Er speelt veel en er gebeurt ook veel. De druk is hoog, het gaat snel en dat ervaar je vaak ook zo. Overbelasting ligt op de loer.

Hoe zorg je er dan voor dat je voor jezelf de juiste balans bewaart? Dat je bevlogen en energiek blijft?

Tijdens het webinar ‘regie op jouw werkenergie’ krijg je niet alleen praktische tips aangereikt, maar gaan we samen ook aan de slag met wat je kunt doen om energie te hebben en te houden. Zo kun je zelf en met elkaar al ervaren wat voor jou werkt.

Wat levert het op?
Je krijgt praktische en eenvoudige tools aangereikt die makkelijk toepasbaar zijn voor werk en privé. En je ervaart hoe deze tools voor jou werken als het gaat om regie houden op jouw werkenergie.

Voor wie is deze workshop?
Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand van Vitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Dit webinar verloopt via MS Teams waarvoor je in de inschrijfbevestiging een link ontvangt.
  • De training duurt 1 uur.
  • Het webinar wordt verzorgd door Wouter Gerritse.
  • Wanneer: 19 september van 13 – 15

Deze training wordt gratis aangeboden. Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.