Webinar Voeding en Beweging

De leefstijl is een keuze van jezelf. Helaas beschikt niet iedereen over dezelfde kennis, vaardigheden, tijd en middelen om gezond te leven en goed te eten. Tijdens deze inspiratie-webinar Voeding en Beweging helpt LIJV jou met praktische tips bij het aanleren van een gezonde leefstijl die bij je past. Hoe goed zorg jij voor jezelf?Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze praktische webinar.

Wat levert het op?
Na dit webinar beschik je over praktische tips die nodig zijn om je leefstijl te verbeteren. Zodat je jezelf fitter en gezonder voelt.

Voor wie is deze workshop?
Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand van Vitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Dit webinar verloopt via MS Teams waarvoor je in de inschrijfbevestiging een link ontvangt.
  • De training duurt 45 minuten.
  • Het webinar wordt verzorgd door LIJV Training en Coaching.
  • Wanneer: 3 oktober, 9:30 – 10:15

Deze training wordt gratis aangeboden. Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.