Master your mindset

Tegenwoordig is het meer dan ooit belangrijk om onze geest te voeden en te zorgen voor een positieve mindset. Dit webinar helpt je om jouw energiebronnen te verkennen en te begrijpen hoe je positieve psychologie kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen. Gedurende het uur zullen we inspirerende inzichten delen, praktische tips aanreiken en boeiende discussies voeren. We zullen samen ontdekken hoe je je mindset kunt transformeren en negatieve patronen kunt doorbreken, zodat je vol vertrouwen en optimisme je doelen kunt bereiken. Dit webinar is interactief en er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Wat levert het op?
Je gaat de (online) deur uit met inspiratie, empowerment en waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven en hernieuwde energie. Je zult beter in staat zijn om je energiebronnen te benutten en je veerkracht te vergroten, wat resulteert in het bereiken van jouw doelen.

Voor wie is deze workshop?
Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand van Vitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Dit webinar verloopt via MS Teams waarvoor je in de inschrijfbevestiging een link ontvangt.
  • De training duurt 1 uur.
  • Het webinar wordt verzorgd door 5Talenten.
  • Wanneer: 10 oktober, 10 – 11

Deze training wordt gratis aangeboden. Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.