Een duidelijke e-mail schrijven in 5 stappen

Iedereen herkent wel die overvolle mailbox. Of mailtjes met de tekst: ‘zie hieronder’. Je moet dan de hele mailwisseling door, voordat je begrijpt wat iemand nu echt van je vraagt. Dat kan anders!

Hoe ziet de workshop eruit?

In deze workshop van 1,5 uur geeft Ellen jou 5 tips voor een duidelijke e-mail. Wat zet je in de onderwerpregel? Hoe bouw je je mail op? En hoe zorg je dat de ontvanger jouw mail gaat lezen en niet meteen weg klikt?

Ellen gaat uit van de praktijk van de deelnemers. Zij vraagt je vooraf enkele e-mails op te sturen. Daarmee gaan jullie aan de slag. Na de workshop heb je handvaten om een duidelijke e-mail te schrijven.

Praktische informatie

Wanneer:        dinsdag 14 december 2021 van 9.30 – 11.00 uur

Waar:              online via Zoom of Teams

Duur:               workshop van 1,5 uur

Kosten:            € 95 per deelnemer, inclusief feedback op eigen e-mail

Trainer Ellen Dikland

Goede communicatie is een vak apart. Veel mensen raken de weg kwijt in ondubbelzinnigheden. Waarom ingewikkeld doen als het eenvoudig kan? Mijn passie ligt bij het verhelderen van communicatie tussen verschillende doelgroepen. Zowel in woord als geschrift. Kernwoorden die bij mij passen zijn positief en betrokken.

Sinds 2004 werk ik bij woningcorporatie Accolade. In mijn eerste functie had ik veel klantcontact. Nu werk ik als communicatiemedewerker. Ik merkte dat ik het overdragen van kennis en vaardigheden heel leuk vindt. Begin dit jaar startte ik daarom met de opleiding Train de Trainer bij de School voor Training. Naast mijn werk bij Accolade geef ik trainingen op het gebied van communicatie. Denk dan aan schrijftrainingen en vaardigheidstrainingen zoals aanspreken op gedrag, onderhandelen en feedback geven.

Meedoen?

Wil je meedoen met deze online workshop? Meld je dan aan via info@loopbaaninitiatief.nl