Je baas vraagt je om een klus over te nemen van een zieke collega, maar je hebt het zelf al heel erg druk. Of je hebt een vriendin die vraagt of je haar wilt helpen met verhuizen, maar dat zie je niet zitten. In het werk en het dagelijks leven zijn er af en toe momenten dat je iets gevraagd wordt wat je liever niet wilt doen. Hoe maak je dat duidelijk zonder dat je ruzie krijgt of voelt dat de ander ervan baalt?

Wat leer je?

In de training ‘Nee zeggen zonder gedoe’ leer je hoe je helder kunt opkomen voor wat je wilt en hoe je tegelijkertijd de relatie goed houdt. Hierdoor eindig je het gesprek vrijwel altijd met wederzijds begrip. Onderwerpen die aan bod komen:

  • Helder zeggen wat je wilt.
  • Wat gebeurt er na de ‘nee’?
  • Van verontwaardiging naar acceptatie.
  • Je gaat oefenen met situaties, waarin het lastig is om ‘nee’ te zeggen tegen een verzoek.

Praktische informatie

Wanneer:        dinsdag 9 maart 2021 van 9.00 – 12.00 uur

Waar:              online via Teams of Zoom

Duur:               training van 3 uren

Kosten:            € 150 per deelnemer

Trainer Ellen Dikland

Sinds 2004 werk ik bij woningcorporatie Accolade. In mijn eerste functie had ik veel klantcontact. Nu werk ik als communicatiemedewerker. Ik merkte dat ik het overdragen van kennis en vaardigheden heel leuk vindt. Begin dit jaar startte ik daarom met de opleiding Train de Trainer bij de School voor Training. Naast mijn werk bij Accolade geef ik trainingen op het gebied van communicatie. Denk dan aan schrijftrainingen en vaardigheidstrainingen zoals aanspreken op gedrag, onderhandelen en feedback geven.

Interesse?

Wil je meedoen aan deze training? Stuur dan een mail naar info@loopbaaninitiatief.nl