Vrijheid ervaren tijdens beperkingen

Inhoud van de training

Deze online training is gebaseerd op de boeken van Edith Eger. Edith Eger was 16 jaar toen ze in Auschwitz terecht kwam. Hoe ze het overleefd heeft is een wonder, maar ze leeft. En hoe! Ze is nu in de 90. Heeft twee prachtige boeken geschreven en werkt nog altijd als psycholoog. In haar boeken stelt ze dat wij altijd vrijheid kunnen ervaren, want de enige gevangenissen die ons echt beperken zijn die in onze gedachten.

Daar gaat deze training over: vrijheid. Voor veel Nederlanders is het nu voor het eerst dat ze met beperkingen te maken krijgen. Voor de meeste mensen kende onze vrijheid tot maart dit jaar geen grenzen.

Deze training is speciaal geschreven voor mensen die keuzevrijheid willen ervaren. Vooral nu we te maken hebben met beperkingen over de hele wereld.

Resultaten

Na het volgen van deze training:
– Heb je geleerd hoe de gevangenis in je gedachten ontstaat.
– Heb je ontdekt waar jouw sleutel ligt en hoe je jezelf kunt bevrijden.
– Weet je waar je de focus op wilt leggen om vrijheid te blijven ervaren.

Praktische info

Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

Wanneer: 28 januari 2021 9:00 tot 12:30 uur & 4 februari 2021 9:00 tot 12:30

Locatie: Online via Teams

Investering: € 125,00 exclusief btw, maar inclusief het trainingsmateriaal dat je voor aanvang van de training per post of per mail ontvangt.

Trainster: Lisette Ellens

Lisette Ellens

De training wordt gegeven door Lisette Ellens van L.I.E.S Coaching. Lisette begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt organisaties met coaching en training in allerhande zaken waarbij het om mensen gaat. Meer informatie kun je terugvinden op haar website.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Lisette via lisette@liescoachingentraining.nl