Webinar “online samenwerken”

Vierkante ogen, weinig interactie en ontbrekend overzicht: na een paar maanden zijn veel mensen videobelmoe. We missen het onderlinge contact met collega’s en tegen een scherm praten blijkt volkomen anders dan face-to-face. Zonde, want online samenwerken kan op een creatieve en interactieve manier!

Vanuit STORMPUNT begeleidde Esther van der Storm de afgelopen maanden meer dan honderd online creatieve sessies. Daarvoor gebruikt zij Miro, een online whiteboard tool waarin je op een interactieve manier samenwerkt. Van ideeën verzamelen op digitale post-its, concepten uitwerken tot plannen, Scrum sessies tot projectmanagement: in Miro is er ongelofelijk veel mogelijk.

In een uur laat Esther je ervaren hoe je ook vanaf je thuiswerkplek samen met collega’s op een creatieve manier en vol energie de digitale zaal uitstuitert. Want een online sessie hoeft zeker niet saai te zijn! Doe je mee?

Trainster

Het webinar wordt gegeven door Ester van der Storm. Esther is oprichter van het bedrijf Stormpunt. Vernieuwen is haar ding. Als adviseur zet zij haar vernieuwingskracht dagelijks in bij organisaties die daar concreet mee aan de slag willen.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn per persoon 25 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget.

Datum, tijdstip en locatie

Datum: 12 oktober van 14 uur tot 15 uur. De les wordt gegeven via Zoom. Voor deze sessie volledig veilig!

Doe jij mee?

Meld je snel aan! Stuur een mail naar info@loopbaaninitiatief.nl