Personal Branding

Je haalt meer uit jezelf als je anderen laat zien wat je kunt! Maak je eigen brand in het webinar Personal branding op 17 december. Personal branding gaat over jezelf (durven) presenteren vanuit je kwaliteiten. Je bepaalt eerst wat die zijn, hoe je je wilt onderscheiden en laten zien. Je vindt antwoorden op vragen als: Hoe maak jij het verschil in je werk? Hoe presenteer je jouw toegevoegde waarde op een krachtige en overtuigende manier waar jij je goed bij voelt?

Personal branding is jezelf beschouwen als een ‘merk’ en je op die manier in de interne of externe arbeidsmarkt positioneren. Het is jezelf presenteren aan jouw doelgroep waarbij je consequent communiceert wie je bent, waar je voor staat en waar je goed in bent. Maar wie is eigenlijk jouw doelgroep? Denk aan huidige en toekomstige opdrachtgevers binnen je organisatie of een projectteam waarvan je graag lid zou willen worden. Of een selectieteam bij een sollicitatie. Maar ook dichter in de buurt: je eigen leidinggevende en collega’s. Weten die waar jij goed in bent? Wanneer jij helder uitdraagt wie jij bent en waar jij goed in bent, dan weten zij waar ze jou voor kunnen vragen. Personal branding vraagt om de moed om jezelf als ‘merk’ te presenteren in ons landje van ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!’

Kortom, het gaat in dit korte webinar om: ‘Waarmee kun jij het verschil maken? Hoe presenteer je je toegevoegde waarde op een krachtige en overtuigende wijze waar jij je goed bij voelt / het voor jou klopt?’ Alleen wanneer je personal brand goed in elkaar zit en je een consistent verhaal over jezelf kunt vertellen, kun je de juiste opdrachten en mensen naar je toe trekken.

Wat krijg je?
Arend-Jan van Essen neemt je mee in een interactieve presentatie rond alle do’s en don’ts van personal branding. Je krijgt tips hoe je een personal brand kunt opbouwen zodat je je binnen en buiten de organisatie zichtbaar kunt profileren. Je weet na het webinar beter hoe je jezelf echt kunt laten zien tijdens een sollicitatie of een netwerkbijeenkomst. En je krijgt een voorbeeld van hoe je jezelf en je kwaliteiten goed kunt ‘verkopen’, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Dit webinar start een kwartier van tevoren zodat we zeker weten dat de techniek klopt. Vervolgens gaat Arend-Jan een half uur in op het thema personal branding en is er een kwartier tijd om vragen te stellen. Gun jezelf deze tijd zodat je gericht kunt (gaan) werken aan een volgende stap in je ontwikkeling en loopbaan.

Details
Tijdsduur: 1 uur
Doelgroep: alle medewerkers van woningcorporaties die nieuwsgierig zijn naar het versterken van hun personal brand.