Week van de Uitwisseling 30 mei t/m 3 juni 2022

Met enige regelmaat horen wij terug dat medewerkers behoefte hebben om eens een kijkje in de keuken te nemen bij een andere woningcorporatie (of zelfs buiten de branche). Ook tijdens gesprekken met HR-medewerkers, leidinggevenden en bestuurders horen we deze behoefte terug.

Wat is het?

De week van de uitwisseling is een belangrijk evenement op het gebied van mobiliteit in Noord- Nederland. Deze wordt georganiseerd door Werken in Friesland, SRN en Noorderlink.

Loopbaaninitiatief doet ook dit jaar weer mee. Dat betekent dat al onze 22 aangesloten corporaties meedoen!  We zetten hiermee niet alleen onze deuren voor elkaar open, maar onze medewerkers krijgen ook de kans om een kijkje in de keuken van een andere organisatie te nemen. Ook zetten we onze deuren open voor medewerkers uit andere sectoren om te laten zien hoe mooi het werken in de corporatiesector is.

Mobiliteit faciliteren

Loopbaaninitiatief verbindt en faciliteert medewerkers en corporaties bij Loopbaanontwikkeling. In 2021 waren er 15 corporatiemedewerkers die een kijkje in een andere keuken namen. Natuurlijk speelde corona een rol en we hopen dan ook dat er in 2022 weer meer ruimte is voor persoonlijke ontmoetingen en dat nog meer medewerkers deelnemen aan de Week van de Uitwisseling.

Meedoen met de week van de uitwisseling

Vanaf 7 maart kun jij je als medewerker van de corporatie inschrijven voor de week van de uitwisseling 2022! Dat kan via de website van Werken in Friesland.

Organisatie

Zoals we eerder al schreven wordt de week georganiseerd door Werken in Friesland, SRN en Noorderlink.

Na je aanmelding krijg je in mei bericht van de organisatie waarvoor jij je hebt aangemeld. Zij informeren je over de invulling van het programma.

Heb je vragen dan horen wij het graag.