Werkatelier “Samen anders doen in de wijk”

Goed nieuws! De Creative Tinkers gaan een workshop geven voor Loopbaaninitiatief! Een 1-daags werkatelier met een mix van praktijk, theorie en opdrachten.

Hoe bouw je sterke wijken? Hoe sluit je aan bij de leefwereld van de huurders? Hoe gaan we het samen anders doen? Tijdens het werkatelier gaan we in op het ambacht community werk als toegevoegde vaardigheden op je eigen werkzaamheden.

Ontdek hoe jij als woonconsulent, wijkbeheerder, huismeester … het samen anders kan doen in de wijk. Wat is jouw rol en positie? Stap uit de waan van de dag en krijg nieuwe inzichten, kennis en kunde. Hoe sluit je aan bij de bewoners in de buurt? Leer vakgenoten kennen en versterk jouw netwerk. Ga anders kijken, denken en doen vanuit de praktijk van het geleefde leven in de straat en buurt.

Bekijk de flyer voor meer informatie over deze 1-daagse training.

Praktische informatie

Doelgroep: Voor alle professionals die in de buurt en wijk werkzaam zijn

Kosten: 165,- (inclusief koffie/thee/ water en lunch)

Locatie: Afhankelijk van de deelnemers. We plannen dit zo centraal mogelijk.

Trainers: Anton Bardie & Ben Koenen van de Creative Tinkers

Aanmelden?

Wil jij meedoen met het werkatelier van de Creative Tinkers? Geef je dan snel op via info@loopbaaninitiatief.n

Let op: Minimaal aantal deelnemers bedraagt 8 personen

Over de Creative Tinkers

De sociale coöperatie Creative Tinkers is een lerende organisatie gericht op de ontwikkeling van het ambacht community werk. Om het ambacht community werk hoog te houden en om zoveel mogelijk maatschappelijke impact te creëren. Community werk is een toegevoegd ambacht op jouw eigen vakgebied. Over hoe je in en vanuit de community werkt aan sociale verandering. Anders kijken, denken en doen. Juist de verschillende brillen binnen onze coöperatie leiden tot nieuwe inzichten, kennis en kunde. Hoe kunnen we vanuit community werk bijdragen aan sterke communities? Dat is onze zoektocht die wij werkenderwijs vanuit Creative Tinkers aangaan. Daarbij staat ‘leren vanuit de praktijk’ centraal. Meer informatie lees je op de website van de creative tinkers