Workshop financiële vrijheid

Herkenbaar?

  • Je leeft van salaris naar salaris
  • Je piekert over je financiële toekomst
  • Je zit vast in de ratrace
  • Je denkt dat rijkdom niet voor jou is weggelegd
  • Je gelooft dat je je leven lang moet werken voor geld

Wil jij meer vrijheid? Meer tijd en geld om leuke dingen te doen? Eerder met pensioen of juist nu een sabbatical nemen? Stop dan met piekeren over je financiën en stop met overleven in de ratrace. Je hoeft niet je hele leven lang keihard te werken voor dat grote huis en die dure auto, waar je door je drukke leven maar weinig van kunt genieten. Financiële vrijheid is voor iedereen mogelijk, maar je moet er wel iets voor doen.

Wat levert de workshop op?

Tijdens deze workshop:

  • Leg ik uit wat financiële vrijheid nu eigenlijk is
  • Laat ik zien wat rijke mensen anders doen en hoe je deze strategie zelf kunt toepassen
  • Leer je hoe je stap voor stap financieel vermogen opbouwt
  • Vertel ik over mijn eigen weg naar financiële vrijheid

1 op 1 coaching

Na de workshop plannen we een 1 op 1 gesprek in van 1,5 uur. Bij voorkeur houden we die in mijn camper zodat je even helemaal los komt uit je omgeving. Tijdens dit gesprek gaan we aan de slag met jouw persoonlijke situatie en uitdagingen. Zodat je na deze workshop weet welke stappen je kunt zetten en niet terugvalt in je oude patronen.

Na de workshop en de 1 op 1 coaching heb jij concrete handvatten voor jouw financiële vrijheidsplan. Geen ‘woo-woo-verhaal’ dat je over een jaar miljonair kunt zijn. Maar een bewezen strategie waarmee je financieel vrij kunt worden op jouw manier en in jouw tempo. Zodat geld jou de vrijheid geeft om het leven te leiden dat écht bij jou past.

Voor wie is deze workshop

Deze workshop is voor jou als je meer grip wilt op je financiën, meer rust in je hoofd en vol vertrouwen naar je (financiële) toekomst wilt kijken. Je bent bereid oude patronen los te laten, verandering te brengen in je leven en je bent nieuwsgierig naar wat financiële vrijheid voor je kan betekenen.

Praktische informatie

Locatie: Leek bij woningcorporatie Wold & Waard

Investering: € 215. Deze kun je betalen uit je persoonlijke loopbaanbudget

Trainer: Maartje Ronda (www.geluksplukkers.nl)

Wanneer: 21 november 2023

Tijdstip: 9:30 – 12:00 uur

Minimaal 6 deelnemers en maximaal 12.

* Kun je niet op deze datum maar zou je de workshop wel graag willen volgen? Laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar maartje@geluksplukkers.nl. Dan hou ik je op de hoogte van nieuwe data en locaties.

Aanmelden

Zet vandaag je eerste stap naar financiële vrijheid en meld je aan! Je bent van harte welkom!

Na aanmelding ontvang je een mail met alle benodigde informatie en neem ik contact met je op om de 1 op 1 coaching te plannen.