Zomeracademie

Omdat we het belangrijk vinden dat onze corporatiecollega’s bijblijven en zich continu blijven ontwikkelen komen we met de Zomeracademie!

De hele maand juni bieden we op de dinsdag, woensdag en donderdag trainingen en workshops aan voor onze corporatiecollega’s! Het programma biedt trainingen met veel verschillende thema’s. Zo geeft Loopbaaninitiatief de Canva training, Wandelcoaching en de training Pimp je CV. Deze zijn alle drie gratis te volgen.

Ook hebben we een aantal workshops die door (oud)collega’s worden gegeven; Workshop slagroom taart maken en Blooming Culture. Daarnaast hebben we een bekende spreker uitgenodigd, namelijk Klaas Koster. Verder neemt Annelies Dijkstra je mee in de wereld van kleding en vertelt Mattie Kamminga je meer over hoe je ontspannen en authentiek voor de groep kunt staan.

Elke maandag hebben we een boek voor je uitgekozen van onze boekenplank. Deze 4 boeken van de zomermaand kun je (gratis) van ons lenen. Deze dienst is bedoeld voor onze aangesloten corporatiecollega’s. De vrijdagen in deze zomeracademie hebben we benoemd als: vrijdagterugkijkdag! Dit zijn webinars die FLOW in 2021 heeft uitgebracht voor corporatiecollega’s. Terugkijken is gratis.

Het meeste aanbod is gratis en voor sommige workshops vragen we een bijdrage. Deze kun je betalen vanuit je eigen ILOB. Je mag aan zoveel workshops deelnemen als je wilt. Mocht je vragen hebben over de Zomeracademie dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@loopbaaninitiatief.nl

Vrijdagterugkijkdag

Wanneer: vrijdag 10 juni 2022

Boek

Wanneer: maandag 13 juni 2022

Vrijdagterugkijkdag

Wanneer: vrijdag 17 juni 2022

Boek

Wanneer: maandag 20 juni 2022

Vrijdagterugkijkdag

Wanneer: vrijdag 24 juni 2022

Boek

Wanneer: maandag 27 juni 2022