Trainingen voor de zomer

Druven zeggen wat je denkt

Startdatum 19 mei, aanmelden kan tot 4 mei

 

Durven zeggen wat je denkt. Dat vinden de meeste mensen lastig. Je collega´s aanspreken op hun gedrag leidt soms tot misverstanden en irritatie. Meestal is dat precies het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken. In de communicatietraining Feedback geven en ontvangen leer je effectief te zeggen wat je wilt, zodat je de samenwerking met je collega’s kunt verbeteren.

Voor wie?

De training feedback geven en ontvangen is voor iedereen die graag goed wil samenwerken met collega’s.

 

Social media zakelijk gebruiken De kansen, de mogelijkheden én de kaders

Startdatum 26 mei, aanmelden kan tot 7 mei

 

Je bent misschien al wel bekend met social media, bijvoorbeeld omdat je zelf al Twitter, LinkedIn of Facebook gebruikt. Maar toch ben je wel benieuwd naar de zinvolle toepassing van social media voor jouw corporatie, als onderdeel van de communicatiestrategie.

Voor wie?

Je werkt bij een corporatie en bent bekend met social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook en je werkt met minimaal twee van de drie genoemde kanalen in de praktijk. je wilt social media strategisch binnen de corporatie inzetten om concrete doelen te bereiken. Je zoekt handvatten om social media bij meer medewerkers binnen de corporatie blijvend en effectief een plaats te geven. Met de opgedane kennis wilt je zelf een plan van aanpak schrijven voor het gebruik van social media bij jouw corporatie.

 

Is een eigen bedrijf iets voor mij?

Startdatum 2 juni, aanmelden kan tot 18 mei

 

Vraag jij je wel eens af of een eigen bedrijf iets voor jou is? Volg dan deze  workshop. In deze workshop ga je zoveel mogelijk zelf aan de slag met oefeningen en methodes om meer inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten als ondernemer en de kansen die er zijn.

Voor wie?

Het is bedoeld voor iedereen, die overweegt om een eigen bedrijf te starten.

 

Effectiever en met meer energie werken

Startdatum 2 juni, aanmelden kan tot 18 mei

 

Je hebt een leuke baan en wilt resultaat hebben met je werk. Toch lukt dat niet altijd. Je collega’s begrijpen je niet of je krijgt niet voor elkaar wat je voor ogen had. Je wilt goed omgaan met de vragen die aan je worden gesteld en alles wat je moet. Maar er toch ook voor zorgen dat dit datgene is wat jezelf wilt.

 Je wilt tevreden zijn met de hoeveelheid energie die je in jouw werk steekt. Maar ook het resultaat van die inspanningen. In deze training krijg je een goed beeld van jouw kwaliteiten en valkuilen. Je leert hoe je jouw kwaliteiten kunt gebruiken in het contact met anderen om zo resultaten te kunnen boeken. Terwijl je trouw blijft aan jezelf en jouw voornemens.

Voor wie?

Iedereen die effectiever en met meer energie wil werken. Invloed wil uitoefenen op zijn werk en werkomgeving en die daarvoor een stap wil zetten in zijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Oriëntatie Volkshuisvesting

Startdatum 2 juli, aanmelden kan tot 17 juni

 

Je bent nieuw in de corporatiesector. Een unieke sector waar het om meer gaat dan het verhuren van woningen. De Europese regelgeving en de huidige woningmarkt beïnvloeden de sector en de werkzaamheden van corporaties verschuiven. Maar waar gaat het eigenlijk allemaal over?

Voor wie?

Iedereen die nieuw of net werkzaam is in de corporatiesector. Je hebt geen voorkennis nodig.