Twee nieuwe gezichten bij Loopbaaninitiatief

Sinds kort bestaat het team van Loopbaaninitiatief uit Klaske de Jong, Margriet van der Galiën en Diede ter Keurs. Klaske is vanaf juni al werkzaam als loopbaanadviseur. Vanaf 1 september heeft Margriet het stokje overgenomen van Lucia de Boer als coördinator. Diede doet werkervaring op als management assistente.

 

Margriet en Diede stellen zich aan je voor:

 

Wie is Margriet?

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij woningcorporatie Accolade gewerkt op de afdeling HRM/P&O. Na een tijdje begon het mij toch te kriebelen; ik heb zin in een nieuwe stap in mijn loopbaan. Deze baan bij Loopbaaninitiatief kwam als een pracht kans voorbij!

Daarnaast vind ik vitaliteit en duurzame inzetbaarheid ontzettend boeiende onderwerpen. Onderwerpen die bij Loopbaaninitiatief ook aan bod komen. Op dit moment volg ik de studie ‘Vitaliteitsadviseur’.

De eerste weken in deze nieuwe functie zijn voorbij gevlogen. Vol energie zijn we met ons team aan de slag bij Loopbaaninitiatief!

 

Wie is Diede?

Na acht jaar te hebben genoten van mijn studententijd, waarin ik twee talen en culturenstudies heb afgerond, was het voor mij tijd om op zoek te gaan naar een baan. Het moment van solliciteren brak vorige zomer aan. Ik kon direct aan de slag bij een uitgeverij. Daarnaast ga ik vanaf nu werkervaring opdoen bij Loopbaaninitiatief in de functie van management assistente. Ik zie ernaar uit te ontdekken wat ik nog meer kan en wil om zo de juiste stappen in mijn eigen loopbaan te kunnen zetten.

 

Werkdagen

Klaske – maandag, dinsdag en donderdag

Margriet – dinsdag en donderdag

Diede – dinsdag, woensdag en donderdag