Corporatiekring 8 april: Stretchen nú en ná corona

Op donderdag 8 april is er weer een bijeenkomst van de Corporatiekring. De Corporatiekring is een halfjaarlijkse bijeenkomst voor en door corporatiemedewerkers met een passie voor leren.

Wat een intens jaar hebben we achter de rug en ook nu speelt het nog volop! Thuiswerken stort ons allemaal in veel nieuwe situaties en we zoeken hier nog steeds onze weg in. De corona-cultuurshock brengt ons in een fascinerende emotionele mix van twijfels, angst en eenzaamheid, maar ook van genieten, tot rust komen, vechten voor het leven en creatieve energie.

In deze experimenteerruimte kunnen we nu eindeloos oefenen met andere manieren van werken. We passen ons gedrag aan, gaan niet meer naar kantoor, de inhoud van het werk is anders, we moeten op een andere manier communiceren. Aan leren dus geen gebrek 🙂

Waarover gaat het?

We willen tijdens de Corporatiekring graag ophalen wat eenieder gedaan heeft, hoe we zijn omgegaan met de veranderingen, zodat we elkaar hopelijk kunnen inspireren met concrete voorbeelden. We willen daarbij graag stilstaan bij de volgende vragen:

  • Aan welke leuke nieuwe dingen heb jij bijgedragen?
  • Hoe heb jij gezorgd voor verbinding met anderen?
  • Hoe zorg jij ervoor dat je de lol er inhoudt?

Als voorbereiding kun je je eigen casus inbrengen en je collega’s inspireren! En neem een symbool mee voor wat je wilt vasthouden na corona.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op 8 april en begint om 16:00 uur, online via Teams.

Aanmelden

Houd jij je bezig met leren in jouw corporatie? Dan ben je van harte welkom bij de Corporatiekring. Je kunt je aanmelden via de website van FLOW. Dat kan tot uiterlijk donderdag 1 april 2021.