Verras jezelf voor de zomer: proeverij Mindfulness beleving en Yin Yoga

Op een mooie locatie in Minnertsga (bij Franeker) kun je deze zomer een aantal keren deelnemen aan aan een speciale Yin Yoga en Mindfulness beleving. Je gaat in deze 2 uur durende sessie ervaren hoe het is om dichter bij jezelf te zijn, vanuit het hoofd naar hart en intuïtief weten. Verras jezelf en ga ontspannen de zomer in!

Programma
Na een korte kennismaking met elkaar, gaan we (bij mooi weer) in de wei een uur Yin Yoga beoefenen. Deze rustige vorm van Yoga is voor iedereen geschikt en heel goed om uit je hoofd te komen. Na de yoga lopen we zonder met elkaar te praten in de naastgelegen wei waar de paarden staan. Hier blijven we in stilte aanwezig met alles wat er is. Ervaar wat er met je gebeurt! Onder het genot van een heerlijke kop kruidenthee is er de mogelijkheid jouw ervaring kort te delen.

Het paard zorgt voor de ‘Special Touch’
Het paard laat weten wat er in het hier-en-nu voor jou belangrijk is. Waar je de focus op hebt. Soms is dit geheel onbewust en wordt dit tegengehouden door ons ego. Bij een paard mag je zijn wie je bent, zonder oordeel en met alles wat er is. Je weet meteen waar je aan toe bent.

Praktische informatie

De kosten van deze Yin Yoga en Mindfulness met paarden workshop zijn 45 euro per deelnemer.

Wanneer? Het is mogelijk om op twee verschillende avonden deel te nemen, wanneer het jou past: 

  • Dinsdag 27 juni 2017 van 19.30 - 21.30 uur of
  • Donderdag 6 juli 2017 van 19.30 - 21.00 uur

Je kunt je aanmelden via info@loopbaaninitiatief.nl.