Vouchers voor omscholing; vraag er snel 1 aan!

 

Wil je een andere functie uitoefenen, maar heb je daarvoor niet de juiste papieren? Dan kun je natuurlijk een opleiding gaan volgen. FLOW stelt nu 100 vouchers beschikbaar van 1.000 euro (exclusief btw), waarmee je (een deel van) die opleiding kunt bekostigen. Vraag er snel een aan, want ze zijn vast snel op!

 

Heb je net een gesprek gehad met Klaske of met je leidinggevende over je toekomst? En is de conclusie van het gesprek dat je graag een andere functie wilt gaan uitoefenen, maar dat je daar niet de juiste papieren voor hebt? Wel ben je bereid om een opleiding te gaan volgen, want je wilt graag je hart volgen en er echt voor gaan!

 

Vouchers

FLOW stelt 100 vouchers beschikbaar van maximaal € 1.000 (exclusief btw) voor medewerkers zoals jij! Met deze voucher kun je (een deel van) de opleiding bekostigen. Wees er snel bij!

 

Hoe kom ik in aanmerking voor een voucher?

Om voor een voucher in aanmerking te komen, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  1. Je hebt maximaal mbo denk- en werkniveau.
  2. Je toekomstige functie kan binnen of buiten je corporatie zijn. Als je gaat voor een functie buiten de branche, dan komt de functie die je wilt gaan uitoefenen voor op de lijst met kansberoepen zoals UWV deze heeft opgesteld.
    Staat je gewenste functie niet op de lijst, maar vind je wel dat de functie kansrijk is? Dan kun je op het aanvraagformulier aangeven waarom jij vindt dat dat wel zo is!
  3. Niet alleen jij, maar ook je loopbaanadviseur of leidinggevende moet op het aanmeldingsformulier aangeven waarom je in aanmerking komt voor deze voucher.
  4. Je bent bereid om tijdens en/of na je opleiding je ervaringen te delen met FLOW zodat we samen andere mensen kunnen inspireren om een aanvraag in te dienen.

 

Wil je in aanmerking komen voor een voucher? Check dan de website van FLOW en vul het aanvraagformulier in.

 

Vragen? Neem gerust contact op met Klaske en Margriet.

Veel succes!