Wat doe jij om bij te blijven?

Watdoejijmorgen.nl is jouw startpunt als je wilt bijblijven, groeien, ontwikkelen en leren in de corporatiesector. Watdoejijmorgen.nl is een initiatief van FLOW in samenwerking met De Corporatie Academie.

 

 

 

Wat kun je vinden op watdoejijmorgen.nl?

  • Overzicht van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en welke kennis en vaardigheden je hiervoor nodig hebt.
  • Een vragenlijst die je helpt een beeld te vormen van een volgende stap en daarop aansluitend een opleidingsadvies geeft.
  • Een gemakkelijk te maken persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsplan: een plan voor morgen.
  • Testen die inzicht geven in het maken van een keuze of een volgende stap.
  • Overzicht van top 5-opleidingen in je vakgebied: van e-learning tot en met een hele leerlijn, zoals de leerlijn Vaardigheden van de 21ste eeuw.
  • Kennis en ervaring van vakgenoten die je zijn voorgegaan.
  • Koppeling naar relevante sites en tools zoals de FLOW Loopbaanwijzer en de regionale samenwerkingsverbanden van FLOW.


Wil je in één minuut horen en zien wat je kunt vinden op watdoejijmorgen.nl? Klik dan hier.

 

 Waarom is watdoejijmorgen.nl ontwikkeld?

De wereld verandert snel door nieuwe technieken, digitalisering en veranderingen in de wetgeving en maatschappij. Om je werk goed en met plezier te kunnen doen, is het belangrijk dat je de juiste kennis en vaardigheden hebt, nu en in de toekomst. Maar hoe en waar begin je? Vanaf nu is het antwoord op deze vraag: watdoejijmorgen.nl.

 

 Wat is FLOW?

FlOW staat voor Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties. FLOW helpt medewerkers hun werk goed, gezond en gemotiveerd te blijven doen. Daarvoor ontwikkelt FLOW praktische handvatten die je kunt terugvinden op flowweb.nl. FLOW is er voor werkgevers en werknemers. Nu en in de toekomst. FLOW maakt werk van morgen.

 

Loopbaaninitiatief

Heb je vragen over bovenstaande website, kom je er alleen niet uit of wil jij een loopbaangesprek aanvragen met onze loopbaanadviseur Karin? Neem dan gerust contact met Karin of Maaike op via info@loopbaaninitiatief.nl dan helpen we je graag verder.