Week van de Uitwisseling; aanmelden kan vanaf maandag 19 februari

Ben jij nieuwsgierig naar een organisatie buiten de branche? Dan is dit je kans! Doe mee aan de week van de uitwisseling en loop een dagje mee.


Voor wie?

De Week van de Uitwisseling is voor iedereen; of je nu vakman, secretaresse of beleidsadviseur bent. Meedoen mag in je huidige functie, maar je kunt er ook voor kiezen om iets totaal anders te doen.

Je kunt alleen deelnemen als jouw corporatie aangesloten is bij Loopbaaninitiatief en je momenteel werkzaam bent bij één van deze corporaties.

 

Wanneer?

De week van de uitwisseling vindt plaats in de week van 11 tot en met 15 juni 2018.

 

Aanmelden vanaf a.s. maandag 19 februari!

Aanmelden kan vanaf a.s. maandag 19 februari tot 2 april via www.werkeninfriesland.nl/week-van-de-uitwisseling. Om teleurstellingen te voorkomen; meld je meteen a.s. maandag 19 februari aan. Want vol is vol! Sommige organisaties bieden een beperkt aantal plekjes, dus wees er snel bij!! 

 

N.B. Omdat wij vanuit Loopbaaninitiatief deelnemen aan de week van de uitwisseling, vertegenwoordig jij vanuit jouw corporatie Loopbaaninitiatief. Kies dus voor deze optie bij jouw aanmelding; jouw corporatie staat er namelijk niet tussen.