Workshop: Brein en mindmappen

 

Brein en Mindmappen

Een van de technieken om ons brein beter te gebruiken, om meer informatie te verwerken, een beter overzicht te houden en sneller te leren, is de Mindmap techniek. Met Mindmapping benut je namelijk de volledige capaciteit van je brein. Hierdoor leer je o.a. sneller en beter onthouden. Deze techniek is onder meer geschikt om complexe informatie te structureren, gedachten te ordenen, projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden en je creativiteit te vergroten. Om onze hersenen beter te gebruiken is het goed om er iets meer van te weten. Er wordt bij dit meest complexe systeem uit het universum geen handleiding geleverd. In het eerste deel van deze workshop krijg je inzicht hoe je brein werkt, maar vooral, hoe je de kwaliteiten van het brein slim kunt benutten. Hierdoor wordt je ook duidelijk waarom Mindmappen zo effectief kan zijn.

 

Mindmap-techniek

Er is een aantal spelregels om een goede mind map te maken. Je past de techniek ook gelijk in de workshop toe door alle aantekeningen in mindmapvorm te maken. Ook een mindmap voor eigen toepassingen wordt geoefend. Mogelijkheden om dit ook met de computer te doen, komen ook aan bod.

We laten je zien waar je mind mapping voor kunt gebruiken. Zowel zakelijk, voor studie als privé. Een groot aantal voorbeelden uit de praktijk zal worden getoond.

 

Wanneer: 29 november 2018

Tijd: 14:00 tot 17:00

Locatie: De Puddingfabriek, Groningen

Kosten: 225 euro excl. btw. (aangesloten organisaties)

 

Wil je meer informatie over de workshop of wil je je aanmelden? Kijk dan op de website van Noorderlink