Younglink heeft iets nieuws... Younglink-Grow!

Meld je aan voor Younglink-Grow!
Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Younglink volop in beweging is en dat we dit jaar iets nieuws zullen introduceren: ‘Younglink-Grow’. Heb jij iets waar je tegen aanloopt op je werk, wil je jezelf graag verder ontwikkelen in een bepaalde vaardigheid, of heb je bijvoorbeeld een vraag omtrent je carrière die al langere tijd aan je loopt te knagen? Lees dan nog even verder… wellicht kan Younglink-Grow iets voor jou betekenen. 
 
Wat is Younglink-Grow eigenlijk?
Younglink-Grow is een coachingstraject waarbij young professionals coaching of advies kunnen krijgen van ervaren werknemers van andere Noorderlink organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een specifieke vraag over loopbaanontwikkeling, de wens om een vaardigheid (verder) te ontwikkelen, of de behoefte om eens met iemand te sparren over andere loopbaan gerelateerde zaken.
 
En hoe werkt dit dan?
Op basis van zijn/haar coachvraag wordt een young professional gekoppeld aan een coach, die ervaring heeft op het gebied van de coachvraag. Samen met de young professional wordt er toegewerkt naar een antwoord op de betreffende coachvraag. In principe gaan de young professional en coach voornamelijk zelf aan de slag, door (bij voorkeur) maandelijks af te spreken. Daarnaast organiseert Younglink-Grow drie plenaire sessies waarin een inhoudelijk programma wordt verzorgd en waarbij alle deelnemende young professionals en coaches elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Younglink-Grow gaat in maart 2019 van start. Tijdens deze eerste bijeenkomst kunnen de young professionals en coaches kennis maken met elkaar. In juni zal de tweede plenaire sessie plaatsvinden, waarna we in november met z’n allen zullen afsluiten. Het staat jullie natuurlijk vrij om elkaar daarna te blijven zien.
 
Ben je enthousiast en wil je ook groeien?
Is Younglink-Grow iets voor jou en wil je meer informatie? Ga dan naar de site van Younglink. Inschrijven kan tot 10 februari 2019. Meld je dan aan via deze link.