YoungLink: Mijn regio is top! Vijftig tinten groen in drenthe | 24 april 2015

  

Laat je verleiden en maak kennis met Drenthe op het gebied van toerisme, innovatie, groene chemie en werkgelegenheid!

 

Word jij door Drenthe geboeid?

We kennen Drenthe allemaal om haar prachtige groene landschappen, de hunebedden en natuurlijk Dierenpark Emmen. Maar, Drenthe biedt meer en is behalve een toeristische regio ook dé regio die alle voorwaarden in huis heeft om creativiteit op te wekken. Niet voor niets ligt het aantal startende ondernemers in deze regio boven het landelijke gemiddelde. Drenthe is een dynamische provincie die uitnodigt te investeren en biedt ruimte voor ambities en creatief ondernemerschap.

 

Wat bindt jou aan de regio Drenthe?

De regio Drenthe werkt hard aan imagoverbetering van de regio op het gebied van toerisme, wonen en werken. Zaken als onderwijs en investeringen in het innovatieve ondernemerschap staan hoog op de agenda en er is aandacht voor duurzaamheid en kennis. Op 24 april 2015 ga jij de zinderende kant van Drenthe leren kennen en meedenken over maatschappelijke en organisatie vraagstukken uit deze regio. Benieuwd of er een chemie is tussen jou en Drenthe? Schrijf je alvast in!

 

Save the date!

Vrijdag 24 april 2015 vertrekt de bus om 12.00 uur vanuit Groningen om daar om 19.00 uur weer terug te keren.

Een uitgebreider programma volgt binnenkort. Dit event is geschikt voor maximaal 50 YoungLinkers, dus wees er snel bij! Je kunt je hier aanmelden.