Younglink : Op bezoek bij 'De Veiligheidsregio'!

Op 24 juni organiseert Younglink een werkbezoek bij Veiligheidsregio Groningen. Een mooi (kosteloos) event voor alle medewerkers (onder de 36 jaar) binnen de aangesloten organisaties van Noorderlink.    

 

Veiligheidregio Groningen is dé organisatie die zorgt dat iedereen in rust en ruimte kan leven en werken. Elke dag zorgen zij dat we grip hebben op alle risico’s en gevaren die op ons af komen. Dat gebeurt in samenwerking met meerdere organisaties, waaronder de brandweer, politie, geneeskundige hulp, gemeente en nog vele andere.
Dit keer starten we eerder en ontvangen we jullie met een broodje en een kop soep. Daarna verwelkomt Wilma Mansveld, directeur van de veiligheidregio, ons en geeft zij uitleg over de veiligheidregio. Albert van den Berg, hoofd sector crisisbeheersing, neemt ons mee in de voorbereidingen tijdens een van de grootste Groningse evenementen van afgelopen jaren; het bezoek van de Koning op Koningsdag 2018. Daarna ervaren we zelf hoe het is om te werken in een crisisteam en welke hulpmiddelen daarvoor worden gebruikt. De afsluitende borrel en netwerk moment doen we op het water, met een rondvaartboot maken we een rondje op de grachten. 


Meld je nu aan via Noorderlink

 

Datum: 24 juni

Tijd: We starten om 17.15 met een kop soep en een broodje en om 18.00 uur start het programma, rond 21 uur sta je weer aan wal.

Locatie: Sontweg 10, bij de brandweerkazerne