Younglink University: College Tour met Kraantje Pappie

 

Onze oer-Groningse gast komt oorspronkelijk uit Rozenburg, onder de rook van Rotterdam, maar volgde zijn middelbare school in het nette Zuidlaren. Strooide hij vroeger nog met ippons op de tatami, nu scoort hij hit na hit in de Nederlandse (en Vlaamse) muziekwereld. We hebben het natuurlijk over Alex van der Zouwen aka Kraantje Pappie! Hoeveel heeft De Kraan moeten doen en laten om te staan waar hij nu staat? Hoe gaat hij om met druk en hoge verwachtingen? Wanneer volg je je eigen pad en wanneer luister je naar anderen?


Ook benieuwd naar zijn verhaal? Kom dan naar ons Younglink University evenement waarbij je tijdens onze eigen College Tour alle vragen die je maar wilt kan stellen aan Kraantje Pappie!


Het evenement zal plaatsvinden op dinsdag 30 oktober in het Prins Claus Conservatorium (Hanzehogeschool Groningen) met als special host Bram Douwes.


Dus mocht je erachter willen komen of Kraantje Pappie nog wel eens in de Pintelier komt na het succes van Lil Craney of waar zijn artiestennaam vandaan komt, geef je dan nu snel op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (besloten voor Younglink).

 

Datum: 30 oktober

Waar: Prins Claus Conservatorium (Hanzehogeschool Groningen)

Tijd: Inloop vanaf 19:00

 

Je kunt ke hier aanmelden.

 

Younglink is het netwerk voor Young Professionals die werken of afstuderen bij een Noorderlinkorganisatie.