YoungLink verbindt Noorderlink: Kennen, Gunnen, Vertrouwen

Je maakt altijd een fantastische indruk. Bij een eerste kennismaking, op de maandelijkse netwerkborrel en op elk feestje. Je kent alle do’s en dont’s van het netwerken en je weet precies hoe je indruk maakt op anderen. Toch?

Een leven lang leren, dat is het motto van onze generatie. Er is altijd nog genoeg te ontdekken. Ook als het gaat om kennismaken met nieuwe mensen en de bijpassende toon. De young professionals van Noorderlink (Younglink) organiseren samen met Erik van Aken een interactieve workshop waarbij 50 YoungLinkers en 50 Noorderlinkers samen de verbinding aan gaan. Hoe maak je een onvergetelijke indruk? En hoe maak je van een netwerk figurant een persoonlijke ambassadeur? Vragen waarop we tijdens onze eigen ontdekkingstocht uitgebreid antwoord gaan krijgen.

Door te doen en te ondervinden leren we samen alles over eerste indrukken en écht netwerken. Ben jij klaar om de echte verbinding aan te gaan? Laat je door ons verrAssen op de unieke locatie in het Drents Museum. Drie kernwoorden staan centraal hierbij: kennen, gunnen en vertrouwen.

Er is plek voor maximaal 50 YoungLink’ers, dus meld je snel aan! Deelname is een unieke kans om deel te mogen nemen aan het Noorderlinkcongres 2016. Hoewel het congres al uitverkocht is, kun je na onze YoungLink workshop gratis aansluiten bij het verdere programma van het congres. We hebben een borrel voor je geregeld en een uitgebreid diner. De avond wordt afgesloten met een eindfeest. Specifieke dieetwensen voor het diner kun je via de opgave aan ons doorgeven.

 

Aanmelden kan via de website: www.younglink.nl of hier  https://noorderlink.congrezzo.nl/younglink-op-de-noorderlinkdagen-2016/aanmelden

 

Datum/ locatie:

Datum:                        Donderdag 29 september 2016

Workshop:                  Drents Museum, De Brink 1, Assen

Borrel en diner:          De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen

  

Programma:

15:15 uur: Ontvangst

15:30 uur: Start Workshop “YoungLink verbindt Noorderlink”

17:00 uur: Borrel, diner en afsluiting

22:45 uur: Einde programma

 

 “It’s important what you know, but it’s more important who you know"