Younglink Zomerborrel

Begin je zomer goed! De zomerborrel staat dit jaar in het teken van het ondersteunen van een goed doel uit de stad Groningen, namelijk de IMC Weekendschool

 

De IMC weekendschool is een organisatie die nieuwsgierige jongeren uit verschillende achterstandswijken kennis wil laten maken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. De jongeren van 10 tot 14 jaar maken kennis met de wereld van cultuur, wetenschap en maatschappij, waardoor ze vaardigheden worden bijgebracht zodat hun horizon verbreedt, ze een netwerk opbouwen en het helpt ze hun uiteindelijke doelen te bereiken.

 

Naast uiteraard genieten van de zon en gezellig borrelen met elkaar willen we de ruimte geven aan Sarah Euwema van de IMC weekendschool. We maken kennis met de achtergrond en ambities van haar organisatie. Door ons netwerk te gebruiken hopen we dit mooie doel meer zichtbaar te maken en mogelijk wat ondersteuning te bieden waar nodig.Er zijn borrelhapjes, en wellicht kunnen we na die tijd samen een hapje eten in de stad.

Zin in een zinvol en gezellig drankje? Meld je snel aan!  Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Doelgroep: jongeren onder de 36 jaar

Datum: vrijdag 20 juli

Inloop: 17:30 uur
Geen eindtijd
Locatie: 
Stephens Smaakatelier 68, Groningen